Bržanovanje po Caprisovo ali Radio Bržan

Bržanovanje po Caprisovo ali Radio Bržan – Ne rad pišem takih prispevkov ampak mislim, da je prav malo vam dogajanje prikažem. Naj vam kot prvo povem, da iz tega mnenja ne želim nobenega žalit ampak želim samo povedati svoj občutek. Sem reden bralec novih objav Radia Capris čeprav priznam ga ne poslušam in niti ga ne mislim.  Zdaj pa k bistvu teme. Radio Capris je 7. maja 2019 objavil sledeče:

Med branjem komentarjev sem zasledil kot že vemo, da večina z sedanjo garnituro obalnih županov niso zadovoljni ampak kar me najbolj preseneča je sledeče. Zakaj so komentarji, ki so bili na račun Aleša Bržana izbrisani ? Povprašali smo zakaj komentarji izginjajo in odgovor je bil sledeči:

Spoštovani Radio Capris kot obljubljeno vzemam vas pod drobnogled pa ne zato ker imam kaj proti vašim na radiu ampak zato ker ste izbrisali komentarje, ki so za vas bili žaljivi in ne tudi ostalih ki so žaljivi do vaših facebook sledilcem. Kaj pa pred volitvami?

 

Pred volitvami in po volitvami

Že v času voliev je Radio Capris objavljal kdo bo zmagal na volitvah in vedno ampak mislim vedno ko je kdo žalil volivce za Borisa Popoviča vi niste naredili nič. Bile so razne grožnje in blatenja nedolžnega volivca vi pa komentarjev niste izbrisali niti enega in še danes stojijo na vašem zidu (zaslonske posnetke hranim na računalniku zaradi varovanja osebnih podatkov). Zdaj pa Radio Capris če bi bili vi nevtralni na področju bi vse te neprimerne komentarje izbrisali.

Saj vem da komentarji glede vašega bivšega sodelavca so bolj pomembni ampak dejte malo premislit. Ali ste vi res nevtralni tako kot se od medija pričakuje ? Odgovorim vam lahko z en velik NE. Vi ste vodili igro s tem, da ste podpornike Bržana pustili, da pljuvajo na podpornike Popoviča. Če pa so podporniki Popoviča kaj narobe rekli podporniku Bržana ali proti samemu Bržanu je bilo označeno za bogokletje. Pa da ne bo pomote tudi za ostale občine je podobno ampak predvsem nad občino Koper ste bili bolj pozorni.

Dejte prosim skrbniki facebook strani Radia Capris prosim premislit na nevtralnost, vi ste mediji in to ste dolžni narediti. Ko pravim jemljite to kot moje osebno mnenje če sem koga užalil s tem prispevkom se mu opravičujem.

Kaj pa vi mislite je prav da Radio Capris izbriše samo komentarje ki se nanašajo na Bržana? Ali govorimo o mediju, ki je vodil to bitko ? Ali je mogoče čas da preimenujemo Radio Capris v Radio Bržan kjer Bržan je sam doma ? Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

Pustite odgovor

%d bloggers like this: