Garažna hiša Muzejskega trga v predvolilni kampaniji sporna

Garažna hiša Muzejskega trga v predvolilni kampanji sporna – Če se vrnemo nazaj na predvolilno kampanjo je Aleš Bržan za projekt garažne hiše pod Muzejskim trgom imel veliko za povedat. Omenjal je, da gre predvsem za zelo drag in za njega bistveno prevelik oziroma napačen.

Kot že vemo gre za najdražji projekt, ki ga letos bo občina izpeljala. Do tu je vse lepo prav ampak če pomnimo, Aleš Bržan v času volitev prepričeval občane, da je projekt neprimeren. Po njegovem mnenju bi lahko pridobili več če bi zgradili garažno hišo na drugi lokaciji in s tem razbremenili mestno jedro. Projekt bi bil predvsem cenejši.   Ali bi res ? Zgradil bi garažno hišo izven mestnega jedra in da stanovalci tam parkirajo? Kdo pa bo parkiral tako daleč ?

Sedaj pa vprašanje za Aleša Bržana. Če je bila gradnja že predvolilni kampanji sporna zakaj pa jo sedaj izpeljujete ? Kot ste za novinarje omenili gre to za “vaš najdražji in najtežji projekt letošnjega leta”. Projekt ni vaš ampak je projekt, ki ga je prejšnja oblast pripravila in ga vi kot župan ne morete ustaviti saj je bilo že vse izpeljano iz strani prejšnje oblasti, da se to izvrši.

Edini projekt ki ga ne morejo na občini zaustaviti

Govorimo torej za edini projekt, ki ga od prejšnje oblasti ne morete ustaviti. Večina projektov prejšnje oblasti ste prekinil tega pa oprosti če rečem hvala bogu da ne boste mogli.

Hvala vsem za branje. To je prvi prispevek od 7ih, ki pripravljam pod projektom “7 dnevni kalvarij občine Koper”. Gre za projekt v katerem se bom vsaki dan oglaševal z 1 prispevkom o trenutnem stanju v občini Koper. Zadnji prispevek bo bonus prispevek ali št 8 in želim ga upodobit v video. Prosim, da pomagate pri širjenju prispevkov za boljši jutri.

Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

 

Pustite odgovor

%d bloggers like this: