Iz lepote do grozote, javni sanitarij brez čistoče

Iz lepote do grozote, javni sanitarij brez čistoče – Od nekdaj sem navajen da če potrebujem sanitarije v Kopru so le ti čisti.

Poglejmo malo prejšnja leta kjer je občina dobila nagrado za najčistejše javne sanitarije v Sloveniji. Zaradi svojih težav z alergijami, ki se prikažejo tako ali drugače sem primoran veliko krat obiskat ob sprehodu po Kopru tudi kakšen javni sanitarij.

Zadnje čase nemalokrat ko jih obiščem se jih najraje izognem. Žal so sanitarij na čistočo precej izgubile. Fotografiji, ki so objavljeni so iz Žusterne kjer se sedaj v kopalni sezoni najbolj uporabljajo. Na fotografijah lahko vidimo nehigiensko umazan sanitarij. Čiščenje oziroma kontrola sanitarij naj bi se opravljala na 1 do 2 uri. Sprašujem se ali občina je začela tudi varčevati na higieno?

Sanitarij v Žusterni

Pa ne me narobe razumet seveda vsak je prav, da poskrbi za seboj ampak kot za vsak javni sanitarij velja pravilo, da morajo zato skrbeti upravitelji in vršiti evidenco opravljenega pregleda oziroma čiščenja. Ker ste me občani nato opozorili sem se podal na pregled evidenčnih listov. Na evidenčnih listih se vzdrževalci podpisujejo kaj pa čistoča? Žal pri čistoči lahko rečem da pademo na nezadostno oceno.

Kaj lahko rečem? Da smo iz lepote do grozote potrebovali samo 6 mesecev? Bodo javni sanitarij kdaj urejeni in očiščeni kot smo bili navajeni ? Iz Marjetice Koper odgovor še pričakujem.

Zahvala za branje, bližamo se koncu kalvarija

Hvala vsem za branje. To je šesti prispevek od 7ih, ki pripravljam pod projektom “7 dnevni kalvarij občine Koper”. Jutri je vas pričakuje še zadnji dan kalvarija katerega mislim, da nekateri najbolj pričakujete. Ne zamudite Vročinski val nas je ujel, ohladitev iz strani občine ni na vidiku . Jutri je zadnji prispevek kalvarija nato bo sledil 1 tedenski premor ko bom objavil še EXTRA prispevek kalvarija, ki ga pripravljam in ga želim objaviti v obliki video prispevka.

Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

Pustite odgovor

%d bloggers like this: