Koper mesto razvoja danes mesto duhov

Koper mesto razvoja danes mesto duhov – Čeprav je minilo že nekaj časa od mojega zadnjega prispevka o Kopru ne morem mimo tega, da sem se na nedeljo zvečer sprehajal po Kopru dobesedno sam. Kot se nekateri spominjate so lani v istem času že pripravljali znamenito Čudolandijo. Čeprav se dogodek še niti ni začel je Koper v tem času še zmeraj privabljal turiste. Vsak vikend ampak res vsak smo v Kopru imeli različne dogodke pa naj bo to petek, sobota ali nedelja. Pa tudi če se nič ni dogajalo je Koper kot mesto dajalo veliko življenja iz sebe. Danes sva se z drago odločila, da odideva na kratek sprehod po Kopru in sva ostala razočarana.

Koper je postalo čisto mesto duhov. Sprašujem se ali se slučajno naša občinska oblast pripravlja na noč čarovnic? Aleš Bržan in company sprašujem vas ali se vi zavedate, da z vašimi dejanji uničujete turizem? Zavedati se boste morali, da občina niste samo vi ampak tudi ostali. Predvsem pa Aleš Bržan si pripravljen na svojih plečih imet številne nezaposlene katere boš z tvojimi dejanji, ki vplivajo na razvoj turizma spravil v finančno stisko? V Kopru so že nekatere trgovine zaprle svoja vrata. Tvoje uničevanje je dokaz, da na mestu župana ne spadaš in da potrebujemo nekoga, ki bo tvojo štafeto prevzel in nas spravil na pravo pot.

Kaj pa vi mislite bo Koper preživel še 3 leta uničevanja in zanemarjanja? Kdo bo pomagali nezaposlenim v iskanju nove službe zaradi tvojega zanemarjanja turizma? Ali mislimo glede na vse dogodke v Kopru še zmeraj bit tiho in čakat v strahu kaj se bo zgodilo v nadaljnjih 3 letih? Napišite vaše mnenje spodaj v komentarjih.

Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

Slike:

 

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Pustite odgovor

%d bloggers like this: