TV Serije / Filmi

Lucifer – TV Serija

Lucifer – TV Serija – Serija je na ameriškem programu FOX luč sveta ugledala 25. januarja 2016. Zgodba govori o Luciferju Morningstarju (Igra ga Tom Ellis), ki se je naveličal pekla in delo hudiča ter odšel v Los Angeles na dopust. V Los Angelesu vodi nočni klub in postane svetovalec za LAPD (Los Angeles Police Department).  Serija Lucifer je sicer zasnovana po akterju iz stripa. Lucifer v Los Angelesu spozna človeške emocije in spozna samega sebe.

Glavni igralci poleg Tom Ellisa v vlogi Luciferja so še Lauren German kot Detective Chloe Decker, Kevin Alejandro kot Detective Daniel “Dan” Epinoza, D.B. Woodside kot Amenadiel, Lesly-Ann Brandt kot Mazikeen in Racheal Harris kot Dr. Linda Martin.

11. maja 2018 je Fox ukinil Luciferja po 3 sezonah na podlagi številk gledanosti. Showrunner serije Joe Henderson je svojo slabo voljo izrazil takrat na Twitterju.  En mesec kasneje je Netflix prevzel serijo in napovedal 4 sezono z 10 epizodami. Lucifer ima očitno svojega angela saj je z prevzemom Netflixa zgodba zadela cilj in oboževalce približala k ljudstvu. Netflix je zaradi gledanosti napovedal še 5 sezono katero trenutno zaključujejo z snemanjem. V pripravi pa naj bi bila tudi že 6 sezona.

Mnenje o seriji

Začetek Luciferja me je zelo pritegnil k gledanju saj govorimo o hudiču, ki se je prišel zabavat na zemljo. Luciferja lahko vidimo kot velikega playboya, ki lahko vsakega ki želi spravi v posteljo, zelo rad ga tudi zažura. Tretja sezona je Luciferja in Chloe približala do tega da sta spoznala da se privlačita med seboj. Ampak da nebi zgodba se prehitro končala je prišel vmesni člen oziroma Cain. Čeprav so prve 2 sezone bile tudi precej dolge, prva z 13 epizodami, druga z 18 epizodami je tretja z 22 bila prevlečena in precej po domače rečeno nepotrebnih stvari.

Leta 2018 je Netflix prevzel serijo Lucifer in pripravil izjemno 10 epizodno sezono. Četrta sezona je bila verjetno največji hit serije Lucifer saj je v strnjenih 10 epizodah pokazala veselja, žalovanja, tragičnost in predvsem usmerjalo se je bistvu. Z zaključkom 4 sezone smo oboževalci serije ostali na mrtvi točki. Če vas veseli gledanje policijskih oziroma detektivskih serij in če vas nadnaravne moči ne motijo je to odličen način za si trenutno kratit čas. Ko boste prišli proti koncu boste si želeli še in še.

Kaj pa vi menite o seriji Lucifer vam je všeč ? Komentirajte in pustite vaš vtis pod prispevkom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja