Naj vas menjava mask več ne skrbi – pralne-maske.si

Naj vas menjava mask več ne skrbi – pralne-maske.si – Glede na vsakodnevno sprememb odlokov je postalo jasno, da maske ostajajo.

Ker v času pandemije si tudi sam nisem oskrbel z maskami, sem uporabljal celotno pandemijo 1 masko za enkratno uporabo. Sedaj ko pa postaja vsaki dan bolj jasno da sprememb na tem področju ne bo. S prijateljem, ki že dalj časa izdeluje maske sva združila svoja znanja in pripravila zelo zanimiv projekt, ki vam ga danes predstavljam.

Že res, da je veliko ponudnikov pralnih mask na trgu ampak vsak uporablja drugačen material, ki pa ni zmeraj najboljši. Predvsem mislim na nas, ki imamo težave pri dihanju pod masko. Do zdaj sem preizkusil veliko mask in se z njegovo najbolje počutim.  Zato sem njegovo idejo spravil v resničnost in pripravil mu spletno trgovino

Zakaj izbrat prav te maske?

Predvsem je to prvo vprašanje, ki vas bo zanimalo. Odgovor je enostaven. Maska je narejena, tako da ne potrebuje žičke, saj se prilegajo obrazu in so tako bolj udobne za nošenje. Elastiko si lahko sami regulirate širino in zategnjenost maske vse skupaj pa pomaga pri lažji prilagodljivosti predvsem pa udobju.

Posebnost je da lahko naročite različne maske

Maske so na voljo za moške (tudi močnejših statur poglej sekcijo XXL), ženske in otroke različnih starostnih skupin ( 2-5, 6-11, 12-16). Poleg tega lahko dobite tudi maske z različnimi motivi, kot so jugoslovanska zastava, Kiss itd.

Če pa imate željo imeti svoj logotip ali napis na maski vam nudijo tudi izdelavo le teh. Naj pa omenim, da se logotipi in napisi zašijejo na blago, zato ob pranju ne bi bilo treba skrbet, da bo napis izginil ali se potrgal. Priporočam naročilo mask tudi podjetjem, ki jih potrebujejo za vsakodnevno opravljanje dejavnosti.

Zaključek

Kot že veste nerad pišem in reklamiram, ampak želim, da se trud, ki sva ga vložila pride tudi do vas. Predvsem za vse, ki se soočajo s težavami glede mask. Maske so cenovno ugodne in jih lahko prejmete po pošti.  Preizkusite tudi vi maske iz spletnega mesta www.pralne-maske.si in se prepričajte.

 

 

Pustite odgovor

Privacy Preference Center

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other

   %d bloggers like this: