O meni

Vam je dovolj raznoraznih diet in brez vidnih sprememb? Ste ljubitelj psov? Ste polni alergij in ne veste kaj naredit? Imate radi računalnike in vse kar je povezano z njim? Želite izvedeti več o fotografiji in video editingu?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili DA ste prišli na pravo mesto

Nisem tip človeka ki bi vam se hvalil kako sem boljši od vas ker sem kupil novi iPhone. NE. Mogoče ste kot jaz ki živite v svetu kjer je vaša največja nočna mora alergija. Mogoče iščete način kako bi se znebili odvečne maščobe ali pa enostavno imate radi živali? Brez-skrbi jaz vam ne bom prodal pravljice, NE, želim vam pokazat da sem isti kot VI in želim z vami deliti to izkušnjo. Ampak najprej naj se vam predstavim. Moje ime je Alex. Sem iz Kopra. Rojen sem 15. decembra 1992.

Začel sem pisati blog ker želim, da razumete da vsako stvar ki napišem ni samo dogodivščina ampak dosežek. Sedaj boste se vprašali “ali je bit len dosežek?“. Moj odgovor je NE ampak dosežek je nekaj kar začneš da to lenobo uničiš. Pa naj vam povem tudi sam sem bil len ampak naredil sem spremembo. Srednja šolska leta so bila večinoma samo igranje igric cele dneve in noči ampak mislim da to ni vredno omembe. Ja in to zato ker z igranjem igric mi ni nič drugega prineslo kot prekomerno težo in moral sem se motivirat za spremenit to. Nisem oseba, ki vam bo prala možgane in vam dopovedoval da je to prava pot. Vsak izbira svojo pot ampak upam, da najdete navdih za iskanje vaše osebne poti.

O preoblikovanju telesa

Vem da je to ena izmed težkih odločitev spremenit navado iz sedenja na kavču v to da se začneš migat. Bil je en pomladni dan katerega ne bom pozabil saj sem čutil, da 130kg mi je povzročalo težave pri vsakodnevnih opravilih. Sedaj prvo stvar, ki si boste mislili je “ah zdaj pa bo napisal kako je šel na dieto“. Ampak ni da sem se držal kakšne diete ali kaj podobnega. Kar sem naredil sem iz svojega seznama črtal kruh (Ja ves kruh tudi črni!). Ne boste verjeli ampak najslabša stvar katero lahko jeste je kruh. Naslednji korak je bila rekreacija ampak čisto ena enostavna katero jo opravljate vsaki dan vsaj enkrat na dan. Naj vam povem da sem iz 130kg prišel na 93kg. Ampak to je samo začetek moje poti pri hujšanju zato sledite mojim novim objavam.

O alergijah

Tako kot svet napreduje tudi alergij je zmeraj več. Naj vam povem, da sem eden izmed teh, ki se sooča z novodobnimi alergijami. Z alergijami ni lahko živet ampak lahko še zmeraj se izogneš jim. Osebno je meni zelo težko obiskat kakšno restavracijo da nebi dobil kakšno alergično reakcijo ob hrani. Vem, da najbrž nisem edini, ki se sooča z tem zato želim mojim bralcem z mojimi objavami pomagati pri izbiri prave hrane za vas. Spremljajte moje objave o nadaljevanju mojih alergenskih testov.

O ljubezni do psov

Bonny na levi in Ran na desni

Veliko ljudi ima rad pse ali mačke ali pa kar oboje, nekateri si jih želijo pa si jih ne morejo privoščit. Osebno sem ljubitelj psov od malih nog ampak si ga nisem mogel privoščiti. Od leta 2016 sem ponosen lastnik nemške ovčarke po imenu Ran (Japonsko ime, ki pomeni orhideja). Ran je moja prva psička. Ampak moja ljubezen do psov me ni ustavila tukaj, ne, zakaj imeti enega če lahko imaš dva. Julija 2018 smo posvojili še eno psičko (Bonny) tako ima moja velika punca družbo. Več o naših skupnih dogodivščinah na blogu.

O računalništvu