O meni

rpt

Sem Alex Marsič iz Kopra. Že od nekdaj rad ustvarjam predvsem foto/video vsebine. Če dobro premislim sem že od malih nog zelo rad se ukvarjal z tehnologijo proti koncu osnovne šole tudi z avdio/video vsebinami.

Radijsko življenje

Ob začetku srednje šole sem imel možnost se preizkusit v vlogi producenta študentskega radia Kažin, kjer smo pripravljali oddajo Radio Kažin za Radio Koper. Istočasno sem preizkušal se v vlogi glasbenega urednika in voditelja na svoji lastni internetni radijski postaji Radio Obala in Radio 24. Zaradi vseh strožjih zakonov glede avtorskih pravic sem projekte sčasoma ukinil in se usmeril v druge dejavnosti.

Ustvarjalen že v srednji šoli

V srednji šoli so profesorji moje znanje nad avdio/video uporabili in s tem sem znanje nadgrajeval. Leta 2010 sem začel pisati blog ker sem želel se preizkusiti v vlogi pisanja. Seveda začetek ni enostaven in z leti ugotoviš, da bi lahko prispevek napisal čisto drugače kot si ga takrat. Ampak iz napak se učimo.

Danes

Danes poleg službe ustvarjam različne vsebine. Zadnje čase posvečam veliko časa pisanju bloga in pripravi video vsebin, ki jih objavljam na YouTube. Poleg tega se ukvarjam z fitnesom in zdravim življenjskim slogom. Skupaj z mojo drago se odpraviva na nove dogodivščine in o tem tudi sprotno obveščam na blogu.

Plani za naprej

Nekaj planov za prihodnje, ki jih želim uresničiti.

  • Več objav na blogu
  • Povečati obisk bloga
  • Tedenska objava videa na YouTube
  • Več potepanj