Občani zbudite se Koper vas potrebuje

Občani zbudite se Koper vas potrebuje – Dragi Koprčani od volitev je že 2 meseca in mislim da tisti, ki se malo spoznamo na podjetništvo smo ugotovili, da občinska oblasti ima pripravljeno in zapisano propad oziroma spremembo v Koper mesto duhov.

Kot občasni si nebi smeli dovoliti dogajanja. Zavedamo se kakšen je koper postal v preteklih 16 letih.Še zmeraj sem mnenja da volitve v Kopru niso bile poštene in to tudi tisti, ki so želeli novega župana. Nov župan vam je nakladal in nagovarjal sedaj počne vse obratno.

Sedaj puščamo aktualnemu županu manever da pristanemo v mestu kakršno je bilo pred 16 leti. Občina se je do danes razvijala z svetlobno hitrostjo, oblast na občini pa to sedaj zavira in razvija Koper za svoje lastne žepe.

G. Bržan je danes vse obljube prelomil saj odpustil je dobre in delovne ljudi, kanalizacija je šla v pozabu,… Mislim da noben od nas si ne želi da se dogajanje ukinejo in da se površine namenjene sprostitvi zapustijo. Bili smo zgled drugim večjim mestom ne samo v Sloveniji ampak tudi v tujini.

Kdor bi se zgledoval po aktualnemu županu? Nobeden. Vse več dogodkov ukinja, turiste pa bodo še naprej privabljali in jih z mrtvim mestom odgnali.

Priznajmo si, Bržan ni sposoben vodit podjetja kaj pa šele občine. Odstopa od njega ne moremo pričakovati saj bi priznal da je storil napake in vemo da to se ne bo zgodilo.

KOPRČANI dvignimo se! Izrazite svoje mnenje! Prebudimo Koper v to kar je, v turistično mesto, polno dogodkov in veselja za mlade in stare! Ne dovolimo uničenje našega Kopra.

Kaj pa vi mislite o novi občinski oblasti? Napišite v komentarje vaša mnenja pobude za naslednji prispevek o spremembah v Kopru.

Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu.

 

Pustite odgovor

%d bloggers like this: