Otroci na igralih niso več varni, občini za njih ni mar

Otroci na igralih niso več varni, občini za njih ni mar – Lepo vreme nas pridno razveseljuje, zunanje temperature so bolj ali manj prijetne. Otroci se igrajo na igralih.

Danes se bom malo bolj posvečal našim otrokom. Ker je njihovo zdravje in varnost na prvem mestu.

Ali so igrala varna?

Žal pri temu morem zanikat. Kar precej občanov me obvešča o igralih, ki so nevarna ali pa poškodovana. Dame in gospodje na občini vas sprašujem ali vam ni mar do otrok ? Vsako leto so otroci lahko mirno se igrali na igralih in starši bili brez skrbi danes očitno temu ni tako. Kdo bo v primeru poškodb zaradi okvar na igralih odgovarjal?  Moremo prej tvegat življenje otroka, da se sanirajo poškodovana igrala.

Kar pišem ni namenjeno grožnjam ali čemu drugemu. Gre za glas da želimo pomoč pri reševanju aktualnih problematik. Sezona je pred vrati turisti so že tu in njihovi otroci skupaj prihajajo in se tudi oni igrajo na teh igralih.

Po več obvestilih občanov sem tudi sam šel na teren in preveril dejansko stanje. Na igralih lahko vidimo pretrgane vrvi, zlomljene špičaste deske, itd..

Igrala v Kopru
Igrala v Kopru

Občane prosim, da v primeru da opazijo obrabljene ali nevarne del igral da obvestijo pristojne da se zadeva sanira. V otrocih je prihodnost in moramo mi tako kot tudi občina zagotoviti njihovo varnost.

Zahvaljujem se občanom, ki mi pomagajo pri pripravi materiala za prispevke. Počasi dobivam občutek, da se kot občina zbujamo in s skupnimi močmi rešujemo našo prelepo občino.

Hvala vsem za branje. To je peti prispevek od 7ih, ki pripravljam pod projektom “7 dnevni kalvarij občine Koper”. Gre za projekt v katerem se bom vsaki dan oglaševal z 1 prispevkom o trenutnem stanju v občini Koper. Zadnji prispevek bo bonus prispevek ali št 8 in želim ga upodobit v video. Prosim, da pomagate pri širjenju prispevkov za boljši jutri.

Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

Pustite odgovor

%d bloggers like this: