Pokémon Detective Pikachu recenzija

Pokémon Detective Pikachu – Začenjam novo poglavje na svojem blogu z pisanjem recenzij tv serij in filmov. Začetek leta 2019 nas je pričakal prvi trailer filma Pokemon Detective Pikachu. Naj vam povem, da sem že več kot 20 let ljubitelj pokemonov. Ta film se za razliko od Pokemon Movie iz leta 1999 razlikuje po temu, da ne gre za zgodbo kot v samem animeju ampak ima čisto svojo originalno zgodbo.

Detective Pikachu prevzema zgodbo ne kot pokemon master in njegov pokemon ampak zgodbo o govorečem pikachuju, ki pomaga pri odkritju resnice. Ker gre za sodelovanje med ameriško in japonsko produkcijsko hišo je kvaliteta vidna. Ryan Reynolds se je v vlogi Pikachuja popolnoma zavzel. Na zaslonu je videt, da je preizkusil se postaviti na višini lika ki ga predstavlja. Ob gledanju filma sem dobil občutek, da se dejansko nahajam v Ryme City kjer pokemoni živijo ob ljudeh.

Vsem ljubiteljem pokemonov priporočam ogled. Sicer gre za povsem drugačno plat zgodbe, kot smo jo navajeni ampak je tisti občutek da so pokemoni v resničnem svetu toliko bolj zanimivo.  Lahko rečem, da je tudi to eden izmed tistih filmov, ki Amerika ni zafrknila. Obiščite vaš bližnji kinograf in si oglejte film nebo vam žal.

You may also like...

Pustite odgovor

%d bloggers like this: