TV Serije / Filmi

Pokémon Detective Pikachu

Začenjam novo poglavje na svojem blogu z pisanjem recenzij TV serij in filmov. Začetek leta 2019 nas je pričakal prvi napovednik filma Pokémon Detective Pikachu. Naj vam povem, da sem že več kot 20 let ljubitelj Pokémonov. Ta film se za razliko od Pokémon filma iz leta 1999 razlikuje po tem, da ne gre za zgodbo kot v samem animeju, ampak ima čisto svojo originalno zgodbo.

Detective Pikachu prevzema zgodbo ne kot Pokémon mojster in njegov Pokémon, ampak zgodbo o govorečem Pikachuju, ki pomaga pri odkritju resnice. Ker gre za sodelovanje med ameriško in japonsko produkcijsko hišo, je kvaliteta vidna. Ryan Reynolds se je v vlogi Pikachuja popolnoma zavzel. Na zaslonu je videti, da se je res potrudil, da bi zaigral lik, ki ga predstavlja. Ob gledanju filma sem dobil občutek, da dejansko sem v Ryme Cityju, kjer Pokémoni živijo ob ljudeh.

Vsem ljubiteljem Pokémonov priporočam ogled. Sicer gre za povsem drugačno plat zgodbe, kot smo je navajeni, ampak je tisti občutek, da so Pokémoni v resničnem svetu, toliko bolj zanimiv. Lahko rečem, da je tudi to eden izmed tistih filmov, ki Amerika ni zafrknila. Obiščite vaš bližnji kinograf in si oglejte film, ne bo vam žal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja