Politika zasebnosti

Pred uporabo vam priporočam, da si preberete politiko zasebnosti na spletni strani.

Kdo smo?

Spletno mesto www.alexmarsic.net upravlja Alex Marsič.

Katere osebne podatke zbiramo in namen zbiranja?

Komentarji

Na spletni strani www.alexmarsic.net so komentarji omogočeni s pomočjo vtičnika Jetpack in dovoljuje uporabniku, da se s pomočjo socialnih omrežji prijavi ter komentira. Komentar se hrani trajno oziroma do arhiviranja podatkov. Na željo uporabnikov je mogoče komentar izbrisati ali ga izbrišemo po vaši želji tudi mi.

Kontaktni obrazec

Spletna stran www.alexmarsic.net uporablja vtičnik Contact Form 7, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt s Alexom Marsičem. Sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

Alex Marsič spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškotek se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškotki si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Spletna stran www.alexmarsic.net uporablja naslednje piškotke:

Uporaba storitve Google Analytics

Spletna stran www.alexmarsic.net uporablja storitev Google Analytics, ki z uporabo piškotkov omogoča analizo obiska spletne strani.

Kako odstraniti piškotke?

Če obiskovalec spletne strani ne želi, da se piškotki shranjujejo na njegov računalnik, jih lahko omeji ali odstrani v nastavitvah svojega brskalnika. Zaradi tega bo delovanje spletne strani www.alexmarsic.net morda okrnjeno. Prav tako ima obiskovalec spletne strani možnost onemogočiti storitev Google Analytics, za to je namenjen dodatek Vtičnik za preprečevanje nalaganja Google Analytics

Vsebina z drugih spletnih strani

Vsebine na spletni strani www.alexmarsic.net lahko vsebujejo povezave ali vdelano vsebino drugih spletnih strani in ponudnikov, ki imajo svojo politiko varovanja zasebnosti. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, na kar Alex Marsič nima vpliva in ne prevzema nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Osebni podatki, posredovani preko kontaktnega obrazca na www.alexmarsic.net , se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico zahtevati izbris osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v kontaktnem obrazcu.

Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Preko kontaktnega obrazca nam posredujete le relevantne informacije in vsebine. V obrazec ne vpisujete podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.alexmarsic.net gostuje na varnem spletnem strežniku in jo redno varnostno preglejujemo.

Dodatne informacije in kontakt

Za več informacij o politiki zasebnosti spletne strani www.alexmarsic.net nam lahko pišete na mail info@alexmarsic.net