NekategoriziranoTehnologija

Power Bank Xiaomi Mi2 za vsak žep in telefon

Power Bank Xiaomi Mi2 za vsak žep in telefon – Ko govorimo o pametnih telefonih, vedno pomislimo, koliko časa bo trajala baterija. Danes na srečo imamo na voljo različne power banke, ki nam pomagajo v trenutkih, ko nam baterija na telefonu ne zdrži.

Sam lastim Xiaomi Power Bank Mi2 z kapaciteto 10.000 mAh. Kot morda že nekateri veste, uporabljam Huawei P20 Pro. Telefon že ima precej zmogljivo baterijo in mi brez polnjenja zdrži 2 dni. Obstajajo pa izjeme, ko je potrebno polnjenje že po 8 urah uporabe. Ker nerad vlečem polnilni kabel, je power bank odlična alternativa.

Kako izbrati pravega za svoj telefon?

Pred nakupom katerega koli power banka je dobro preveriti kapaciteto baterije vašega telefona. V mojem primeru je to 3400 mAh. Torej, če kupite power bank z zmogljivostjo 4000 mAh, vam bo to zadostovalo le za eno polnjenje telefona na 100 %. Z 10.000 mAh je teoretično mogoče napolniti skoraj trikrat do 100 %.

Lastnosti Xiaomi Mi2

Xiaomi Mi2 omogoča hitro polnjenje, tako lahko napolnite baterijo na tablici ali telefonu zelo hitro. V mojem primeru, pri Huawei P20 Pro, hitro polnjenje deluje tudi na Xiaomiju Mi2.

Poleg zmogljivosti 10.000 mAh je Xiaomi Mi2 eden izmed najlažjih in predvsem spada med najtanjše na tržišču. Z LED indikatorjem je prikazano stanje napolnjenosti.

Ima tudi zaščito pred pregrevanjem, kratkim stikom in prekomernim polnjenjem/praznjenjem.

Cena

Če želite ugodno priti skozi z nakupom, obiščite spletno trgovino Mishop, kjer lahko dobite Xiaomi Mi2 za samo 15,90 €.

Kateremu power banku vi zaupate? Koliko polnjenj zdrži vaš?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja