Tehnologija

Power Bank Xiaomi Mi2 za vsak žep in telefon

Power Bank Xiaomi Mi2 za vsak žep in telefon – Ko govorimo o pametnih telefonih imamo zmeraj pomislek koliko časa nam bo baterija trajala. Danes na srečo imamo na voljo različne power banke za si pomagat v trenutkih ko nam baterija na telefonu ne zdrži.

Sam si lastim Xiaomi Power Bank Mi2 z kar 10.000mAh. Kot morda že nekateri veste si lastim

Xiaomi Mi2 priklopi

Huawei P20 Pro. Sam telefon ima že precej zmogljivo baterijo in mi brez polnjenja zdrži 2 dni. Obstajajo izjeme in je kakšen dan potreben tudi polnjenja že po 8 urah uporabe. Ker si nerad vlečem polnilec je power bank odlična alternativa.

Kako izbrati pravega za svoj telefon?

Preden kupite bilo kakršen power bank je dobro, da preverite koliko kapacitete baterije ima vaš telefon. V mojem primeru je to 3400 mAh. Torej če boste kupili power bank z močjo 4000 mAh vam bo zadostoval samo za 1 polnjenje telefona na 100%. Torej z 10000 mAh je teoretično možno napolniti skoraj 3 krat na 100%.

Lastnosti Xiaomi Mi2

Xiaomi Mi2 ima možnost hitrega polnjenja, tako lahko napolnite vašo baterijo na tablici ali telefonu zelo hitro. V mojem primeru na Huawei P20 Pro supercharge deluje tudi na Xiaomiju Mi2.

Poleg zmogljivosti 10.000mAh je eden izmed najlažjih in predvsem spada med najtanjše na tržišču. S LED indikatorjem je prikazano stanje napolnjenosti.

Zaščito ima tudi pred pregrevanjem, kratkim stikom in prekomernim polnjenjem/praznjenjem.

Cena

Če želite ugodno priti skozi z nakupom obiščite spletno trgovino Mishop pri kateri lahko dobite Xiaomi Mi2 za samo 15,90 €.

Kateremu power banku vi zaupate? Koliko polnjen zdrži vaš?

Pustite odgovor

%d bloggers like this: