Splošno

Slovo kot Vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola

Slovo kot Vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola – Nerad pišem takšne stvari, ampak mislim, da si po takem velikem časovnem obdobju lahko privoščim. Danes, 27. 11. 2019, je moj zadnji dan v službi na Srednji šoli Izola, kjer sem začel delati davnega leta 2009, takrat še pod imenom Srednja zdravstvena šola Izola, kot študent. V obdobju petih let sem se naučil veliko, od manjših popravkov na računalnikih do zapletenosti omrežja in njegove konfiguracije.

Z leti smo gradili na izboljševanju delovnega procesa med poukom in tudi poenostavljali tam, kjer je bilo preveč težav. Leta 2013 se je Srednja zdravstvena šola Izola združila s Srednjo gostinsko in turistično šolo Izola pod skupnim imenom Srednja šola Izola. Takrat sem začel delati kot samostojni podjetnik tri leta. V teh treh letih smo nadgradili svoja znanja, ne samo jaz, ampak tudi zaposleni tam. Proslave smo končno ozvočili, opremili večnamenski prostor in posodobili računalnike po šoli.

V zadnjih dveh letih, torej 2018 in 2019, sem nastopal kot zaposlen na delovnem mestu Vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola in s tem bil zadolžen tudi za matično lokacijo šole (SGTŠ Izola). V dveh letih sem še dodatno nadgradil znanje o omrežjih in delu v ekipi. Preizkusil sem se lahko tudi kot vzdrževalec oziroma hišnik. Preživel sem nekaj napornih trenutkov, kot tudi zelo prijetnih.

Navdih, ki sem ga dobil, bo prišel prav v mojih bodočih projektih, predvsem na področju video vsebin, ki sem jih na šoli ustvaril ogromno. S tem ko se poslavlam iz šole, lahko rečem, da ponosno zapuščam svoje delovno mesto. Sedaj je čas, da obrnem nov list in začnem poleg iskanja nove službe skrbeti več za lastno zdravje in zdrav življenjski slog.

Zahvaljujem se vsem sodelavcem, ki ste me prenašali v dobrih in slabih dneh ter ste mi bili v pomoč, pripravljeni pa ste bili tudi pomagati pri mojem novem začetku. Danes lahko rečem, da grem k novim zmagam naproti in si želim, da bo vse delovalo kot sedaj ali še bolje.

Hvala za dolgih 10 let. Pošiljam vam slovo kot vzdrževalec učne tehnologije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja