Splošno

Slovo kot Vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola

Slovo kot Vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola – Nerad pišem take stvari ampak mislim, da si po takem velikem časovnem obdobju lahko privoščim. Danes 27. 11. 2019 je moj zadnji dan v službi na Srednji šoli Izola, kjer sem začel delat davnega leta 2009 takrat še pod imenom Srednja zdravstvena šola Izola kot študent. V obdobju 5 let sem se naučil veliko od manjših popravkov na računalnikov do zapletenosti omrežja in njeno konfiguracijo.

Z leti smo gradili na izboljševanju delovnega procesa med poukom in tudi poenostavljali kjer je bilo preveč težav. Leta 2013 je Srednja zdravstvena šola Izola se združila z Srednjo gostinsko in turistično šolo Izola pod skupnim imenom Srednja šola Izola. Nakar sem začel delati kot samostojni podjetnik 3 leta. V 3 letih smo nadgradili svoja znanja ne smo jaz ampak tudi zaposleni tam. Proslave smo končno ozvočili, opremili večnamenski prostor in posodobili računalnike po šoli.

Zadnje 2 leti torej 2018 in 2019 sem nastopil kot zaposlen na delovnem mestu vzdrževalec učne tehnologije na Srednji šoli Izola in s tem bil zadolžen tudi za matično lokacijo šole (SGTŠ Izola). V 2 letih sem še dodatno nadgradil znanje o omrežjih in delu v ekipi. Preizkusil sem se lahko tudi kot vzdrževalec oziroma hišnik. Preživel sem nekaj napornih trenutkov kot tudi zelo prijetnih.

Navdih ki sem ga dobil bo prišel prav v mojih bodočih projektih. Predvsem na področju video vsebin, ki sem jih na šoli naredil ogromno. S tem ko se poslavljam iz šole lahko rečem, da ponosno zapuščam svoje delovno mesto. Sedaj je čas da obrnem nov list in začnem poleg iskanja nove službe skrbet več za lastno zdravje in zdravega življenjskega sloga.

Zahvaljujem se vsem sodelavcem, ki ste me prenašali v dobrih in slabih dnevnik in ste bili mi v pomoč ter ste še zdaj pripravljeni pomagat pri mojem novem začetku. Danes lahko rečem da grem k novim zmagam napoti in želim da bo vse delovalo kot sedaj ali še bolje.

Hvala za dolgih 10 let. Pošiljam vam slovo kot vzdrževalec učne tehnologije.

Pustite odgovor

%d bloggers like this: