Vročinski val nas je ujel, ohladitev iz strani občine ni na vidiku

Vročinski val nas je ujel, ohladitev iz strani občine ni na vidiku – Čeprav nas je že vročinski val ujel in začenja se čas iskanja osvežitev od občine smo dobili hladen tuš.

Pršila, ki se nahajajo blizu mokre mačke, v parku pri tržnici in v novem parku fontana ob morju so še danes zaprti. Čeprav smo vsako leto že ob prvi vročini se na pršilih osveževali danes ni tako. Otroci so veselo skakali mimo pršil in se sproti osveževali. Danes nam ne preostane drugo kot obiskat klimatiziran prostor ali ostati doma. So to res spremembe, ki so si jih nekateri želeli v Kopru ? Pisal sem že na Marjetici Koper in na Občini odgovora pa še ni in lahko tudi pričakujem da ga ne bo. Torej.

Varčevalni ukrepi občine se nadaljujejo. Kje se bodo ustavili? Žal mi je da more tako lepa občina z takšnimi zanimivimi in inovativnimi načini osvežitve ostane brez vsega. Danes smo ostali brez pršil, jutri pa nas čaka kaj? Zaprtje fontane na turbo križišču pri Lesnini? Spoštovani občinarji dejte se zresnit ker vse kar trenutno delate je samo da zavračate turizem. Ali je vaš ego tisti, ki zavrača javno dobro, ki ga je naredila prejšnja oblast?

Hvala vsem za branje. To je zadnji prispevek, ki pripravljam pod projektom “7 dnevni kalvarij občine Koper”. Danes je zadnji prispevek kalvarija sedaj sledi 1 tedenski premor ko bom objavil še EXTRA prispevek kalvarija, ki ga pripravljam in ga želim objaviti v obliki video prispevka.

Če želite sodelovati pri pripravi prispevkov in video prispevkov me kontaktirajte. Všečkajte mojo Facebook stran, sledi mi na twitterju in na Instagramu. Se vidimo?

Pustite odgovor

%d bloggers like this: